Aanvraag ondersteuning op maat

Als federale organisatie en klantorganisatie kan je bij de FOD Beleid en Ondersteuning terecht voor een aanbod op maat van jouw organisatie: in company opleidingen of leertrajecten, ondersteuning en advies bij projecten, uitdagingen, veranderingen. Dien je aanvraag online in en onze projectleiders en experten nemen contact met je op.

Een opleiding of leertraject in company aanvragen

Je kan heel wat opleidingen en leertrajecten uit ons aanbod voor individuele ambtenaren ook aanvragen als in company-opleiding voor jouw organisatie, dienst of team. Zie je op de website een opleiding die je graag zou organiseren voor je medewerkers? Dien dan een aanvraag in en we bekijken samen hoe we de opleiding kunnen afstemmen op jouw organisatie en medewerkers.

 

Advies, begeleiding … aanvragen

Je kan bij ons ook terecht voor advies en begeleiding voor diverse uitdagingen op het gebied van HR. Wat je uitdaging, vraag of probleem ook is; we bekijken het graag samen!

 

Je aanvraag indienen

  1. Vul het aanvraagformulier in
  2. Na uiterlijk 14 dagen nemen we contact met je op en spreken we af voor een intakegesprek
  3. Tijdens een of enkele intakemeetings bespreken we wat we samen kunnen doen om jullie vraag of uitdaging aan te pakken en we bekijken of er middelen en expertise voor handen zijn. We betrekken onze experten en/of opleiders, leidinggevenden en medewerkers van jouw organisatie, medewerkers van je HR-dienst

Aanvraagformulier Ondersteuning op maat