Alle nieuwe opleidingen

Last minutes

Nieuws

 • image/png
  Publication date: 
  29/06/2020 - 16:30
  Wat is leiderschap? Hoe kan je een goede leider zijn? Waarom hebben we goede leiders nodig? Wat is het leiderschap van morgen? … Dit zijn enkele van de vragen die een werkgroep van vertegenwoordigers uit verschillende federale organisaties zich stelde om een toekomstvisie op leiderschap te ontwikkelen. Ze kozen daarbij resoluut voor een co-creatieve aanpak. Ze gingen praten met heel wat leiders uit zowel de private als de publieke sector en gingen op zoek naar best practices in binnen- en buitenland.
 • image/png
  Publication date: 
  29/06/2020 - 16:00
  Zoals aangekondigd, zullen de meeste van onze opleidingen nog tot eind dit jaar online plaatsvinden. De praktische inlichtingen zullen aangepast worden voor elke opleiding, zodat je alle info hebt om je in te schrijven. We zijn volop bezig om de wijzigingen op onze website te plaatsen, alles zal klaar zijn tegen half juli.
 • image/png
  Publication date: 
  26/06/2020 - 14:45
  Je hebt zeker al gehoord over AI. Het is ons dagelijkse leven binnengeslopen en wordt al gebruikt in de gezondheidszorg, de energiesector, productiesector, de verzekeringsbranche ...
 • image/png
  Publication date: 
  10/06/2020 - 13:00
  De FOD Beleid en Ondersteuning is partner van het ADM-netwerk. ADM organiseert conferenties, workshops en activiteiten over de digitale wereld. Dankzij ADM maak je kennis met de nieuwe tendensen en ontdek je de voordelen van de interface tussen mens en digitale technologie.
 • image/jpeg
  By
  Koen Beirens

  Je kent het ongetwijfeld zelf: je schrijft je als opleider in voor een opleiding van een paar dagen en komt dan terecht in lange luistersessies, ondersteund door nog langere powerpoints met zoveel mogelijk bullets. Na de opleiding keer je terug naar je werkplek en moet je vaststellen dat je eigenlijk nog bitter weinig weet van alles wat je de voorbije dagen hebt gezien.