Alle nieuwe opleidingen

Last minutes

Nieuws

 • image/jpeg
  Publication date: 
  16/01/2020 - 11:15
  Op 11 februari 2020 organiseert het Loopbaancentrum van de FOD Beleid en Ondersteuning (BOSA) het evenement 'Geef je loopbaan een boost!'. Na een korte voorstelling van de diensten van het Loopbaancentrum ter ondersteuning van de loopbaan van federale personeelsleden kan je deelnemen aan workshops met verschillende thema's, om concreet na te denken over je loopbaan.
 • image/png
  Publication date: 
  19/12/2019 - 08:30
  Via de FOD Beleid en Ondersteuning stelt het Centrum voor Cybersecurity België (CCB) een gespecialiseerd aanbod van cybersecurity-opleidingen ter beschikking. Het gaat zowel over grondige basisopleidingen als over meer gespecialiseerde opleidingen in een specifiek domein. In afwachting van een nieuwe regering worden deze opleidingen echter voor onbepaalde tijd uitgesteld.
 • image/jpeg
  Publication date: 
  17/12/2019 - 10:30
  Als je werkt, zoek je niet alleen een leuke job, je wilt ook tot een team behoren waarop je kunt rekenen, een team dat motiveert en waarmee je plezier kunt maken. De sfeer tussen collega’s is een essentieel onderdeel van welzijn op het werk.
 • image/jpeg
  Publication date: 
  17/12/2019 - 09:15
  Hoe creëer je een community waarbinnen agility leeft, waar mensen ervaringen en expertise uitwisselen, waar mensen vanuit verschillende invalshoeken en domeinen tot resultaten komen en de overheid op die manier meer wendbaar maakt? Die uitdaging was het vertrekpunt van de start up-bijeenkomst.
 • image/jpeg
  By
  Koen Beirens

  Je kent het ongetwijfeld zelf: je schrijft je als opleider in voor een opleiding van een paar dagen en komt dan terecht in lange luistersessies, ondersteund door nog langere powerpoints met zoveel mogelijk bullets. Na de opleiding keer je terug naar je werkplek en moet je vaststellen dat je eigenlijk nog bitter weinig weet van alles wat je de voorbije dagen hebt gezien.