Alle nieuwe opleidingen

Last minutes

Nieuws

 • image/png
  Publication date: 
  31/03/2020 - 15:45
  Met als doel de verspreiding van het coronavirus te beperken en te vertragen werden de maatregelen, afgekondigd door de Nationale Veiligheidsraad, verlengd tot en met 19 april. Omdat we tijd nodig hebben om onze activiteiten te reorganiseren, hebben deze maatregelen als gevolg dat wij alle opleidingen, studiedagen, events of andere ontwikkelactiviteiten georganiseerd door BOSA (OFO) in het WTC III-gebouw opschorten tot en met 3 mei 2020.
 • image/png
  Publication date: 
  31/03/2020 - 10:00
  Blijf op de hoogte van de laatste aanwinsten van de bibliotheek (januari-februari 2020)
 • image/jpeg
  Publication date: 
  19/03/2020 - 16:30
  Om je in deze periode van afzondering verder te kunnen blijven ontwikkelen, stellen we heel wat online-opleidingen ter beschikking. Je kunt ons al beschikbare aanbod aan online-opleidingen volgen, maar we hebben er voor deze bijzondere periode ook heel wat extra opleidingen aan toegevoegd.
 • image/jpeg
  Publication date: 
  19/03/2020 - 15:15
  Het nieuwe raamcontract voor het organiseren van opleidingen Bedrijfseerstehulp werd gegund voor een duur van 4 jaar. Via dit raamcontract kun je opleidingen bij BOSA of opleidingen in je eigen organisatie bestellen.
 • image/jpeg
  By
  Koen Beirens

  Je kent het ongetwijfeld zelf: je schrijft je als opleider in voor een opleiding van een paar dagen en komt dan terecht in lange luistersessies, ondersteund door nog langere powerpoints met zoveel mogelijk bullets. Na de opleiding keer je terug naar je werkplek en moet je vaststellen dat je eigenlijk nog bitter weinig weet van alles wat je de voorbije dagen hebt gezien.