Specifieke aanvraag begeleiding

On this page

  Een opleiding of leertraject in company aanvragen

  Je kan heel wat opleidingen en leertrajecten uit ons aanbod voor individuele ambtenaren ook aanvragen als in company-opleiding voor jouw organisatie, dienst of team. Zie je op de website een opleiding die je graag zou organiseren voor je medewerkers? Dien dan een aanvraag in en we bekijken samen hoe we de opleiding kunnen afstemmen op jouw organisatie en medewerkers.
   

  Advies, begeleiding … aanvragen

  Je kan bij ons ook terecht voor advies en begeleiding voor diverse uitdagingen op het gebied van HR. Wat je uitdaging, vraag of probleem ook is; we bekijken het graag samen!
   

  Je aanvraag indienen

  1. Vul het aanvraagformulier hieronder in
  2. Wij geven je een antwoord binnen enkele werkdagen, echter indien jouw vraag complex is, stellen wij alles in het werk om je binnen 10 werkdagen een antwoord te formuleren.
  3. Wij zullen samenwerken om een aanpak te vinden die aan jullie behoeften voldoet, gebaseerd op de middelen en experten die bij beide organisaties beschikbaar zijn.
  • 1 Huidige Jouw contactgegevens
  • 2 Hoe kunnen wij je helpen?
  • 3 Voltooid

  Wat kunnen we voor je doen?

  Bent u een topmanager of een personeelsdeskundige in de federale overheid? Heeft u een algemene vraag of een specifiek verzoek om ondersteuning of coaching? Neem contact met ons op via dit formulier!

  Wij zullen u binnen enkele werkdagen antwoorden. Als uw verzoek complex is, zullen wij ons best doen om u binnen 10 werkdagen te antwoorden.

  Informatie nodig om je verzoek/vraag beter te kunnen beantwoorden

  Contact
  function