Praktisch van A tot Z

A B C D E F G H I K L M N O P R S T U V W Z

Samen met een collega opleiding volgen

Wil je samen met een collega een opleiding volgen? Dat kan.

Ga naar de opleidingsfiche, klik op ‘Schrijf je in’, check of er voldoende vrije plaatsen zijn en schrijf je allebei in.   

Slechthorend

Slechtziend

Stage als ambtenaar

Je bent een nieuwe medewerker binnen de federale overheid ? De FOD BOSA stelt je verschillende opleidingsdagen voor om de federale structuur te ontdekken waarbinnen jij je eerste stappen zet. Bekijk het aanbod op 'Nieuw bij de federale overheid? Wegwijzer voor starters.'

Je kan tijdens je stagejaar als ambtenaar natuurlijk ook andere opleidingen uit ons aanbod volgen. Bespreek met je leidinggevende welke opleidingen je het meest van pas komen in je verdere loopbaan.

Staking

Bij een algemene staking van het openbaar vervoer annuleren we alle opleidingen.

Ons secretariaat laat je per mail weten of jouw opleiding doorgaat of niet wanneer er stakingen zijn. 

Als je twijfelt of je opleiding doorgaat, kijk dan op onze site of volg ons op facebook en/of twitter. Daar lees je altijd de meest recente informatie.

Studentenstage bij het OFO

Elk jaar kunnen er bij het OFO een aantal studenten stage lopen of meewerken aan een onderzoeksproject. Ons gevarieerd aanbod binnen de context van de federale overheid biedt heel wat troeven.
 

Lees meer op Studentenstage bij het OFO

Syfadis

Syfadis is de opleidingsdatabank van de FOD Financiën. Als je bij de FOD Financiën werkt, moet je je opleiding altijd eerst in Syfadis aanvragen. Heb je een vraag over je inschrijving in Syfadis? Dan moet je dus contact opnemen met de opleidingsverantwoordelijke van de FOD Financiën.

Syllabus