Frans oefenen op jouw manier

Je wil graag je Frans verbeteren en je wil zelf beslissen wanneer je leert, wat je leert en waar je leert. Je weet alleen niet goed hoe je dit moet aanpakken. Volg dan deze coaching van vier halve dagen verspreid over vier maanden. Een coach zal je begeleiden om tools en hulpmiddelen uit te kiezen die aangepast zijn aan je behoeften. Met behulp van deze tools kan je buiten de coaching oefenen wanneer je wil en waar je wil.

Pluspunten

Individuele begeleiding
Tijdens deze vier coaching sessies stelt de coach je tools en hulpmiddelen voor die aangepast zijn aan je behoeften en aan je doelstellingen.

Leren met een oefenpartner
Als je inschrijft voor deze coaching dan ben je bereid om regelmatig te oefenen met een Franstalige oefenpartner. Je kan een oefenpartner vinden op je werkplek of op onze talenwebsite Patatifed.be. Op onze website vind je ook tal van praktische tips om efficiënt aan de slag te gaan met je oefenpartner.

Voor wie?
  • Voor iedereen die zelfstandig Frans wil leren
  • Voor iedereen die geen tijd heeft om een lange opleiding te volgen
  • Voor iedereen die in een tweetalige context werkt en zijn Frans wil verbeteren
  • Voor iedereen die een taalniveau B1 in het Frans heeft

Als je niet weet welk taalniveau je hebt in het Frans, dan zullen onze taalopleiders dit evalueren tijdens een Taaldate. Tijdens deze Taaldate, die drie uur duurt, zal je ook je behoeften en je doelstellingen analyseren.

Voorkennis

Je hebt minimum een taalniveau B1 in het Frans. 

Als je niet weet welk taalniveau je hebt in het Frans, dan zullen onze taalopleiders dit evalueren tijdens een Taaldate. Tijdens deze Taaldate, die drie uur duurt, zal je ook je behoeften en je doelstellingen analyseren.

Bereid je voor

Bezoek onze talenwebsite speciaal voor federale ambtenaren: Patatifed.be
Je vindt er activiteiten, tips en hulpmiddelen om Frans te oefenen. Ontdek de rubriek Tips om talen te leren en probeer alvast enkele activiteiten uit om je Frans te oefenen.

Op het programma

Je coach toont je hoe je online tools kan gebruiken die aangepast zijn aan je leerdoelstellingen : woordenlijstjes maken, woordenschat memoriseren, oefeningen met auto-correctie…

Hij  stelt je nuttige hulpmiddelen voor die beantwoorden aan je behoeften.

Je gaat ook aan de slag met de hulpmiddelen die beschikbaar zijn op Patatifed.be en op de e-Campus om je doelstellingen te behalen.

Een voorsmaakje

Vind een oefenpartner op je werkplek of op onze talenwebsite Patatifed.

Geef je oefenpartner de set van kaarten met concrete tips. Deze tips zullen je oefenpartner helpen om je te begeleiden in je leerproces. Druk de kaartjes af en geef ze aan je oefenpartner tijdens jullie eerste ontmoeting.

Praktische info

Duur : 4 sessies van 3 uur op basis van 1 sessie per maand

Locatie:
WTC III
Simon Bolivarlaan 30

1000 Brussel

Contact

Code :
STLINFWBLXNB