Persoonlijke ontwikkeling

Of je nu van niveau A, B, C of D bent, onthaalmedewerker of expert in één of andere materie: voor de leeractiviteiten in het domein persoonlijke ontwikkeling speelt dat geen enkele rol. Met deze opleidingen en workshops verwerf je geen technische competenties maar leer je als mens efficiënter en makkelijker te functioneren op het werk.

 

 

Jezelf leren kennen

Daarom gaan we dieper in op hoe jij omgaat met anderen én met externe factoren zoals tijd, stress, verandering … In elke module binnen het domein persoonlijke ontwikkeling staat “jezelf beter leren kennen” dan ook centraal.

 

Modulair

Omdat je tijd beperkt is en omdat iedereen anders in elkaar zit, zijn de leeractiviteiten die we aanbieden modulair en ‘to the point’. De opleidingen en workshops zijn kort, overlappen elkaar niet en je stelt er zélf je leertraject mee samen op basis van jouw specifieke behoeftes.

 

 

 

Aan de slag!

 

In de rechterkolom op deze pagina vind je een directe link naar de zelfstudie op de e-campus en naar de opleidingen waarvoor je online kan inschrijven of die je op vraag wil.

De Flash opleidingen vind je op deze aparte pagina.