Nieuw in ons aanbod

Last minutes

Nieuws

 • Publication date: 
  10/07/2017 - 10:45
  Op donderdag 23 november 2017 organiseert het OFO voor de derde keer op rij een HR-congres, in samenwerking met de School voor Social Profit en Public Management van de Universiteit Gent.
 • Publication date: 
  10/07/2017 - 09:00
  Exact een jaar geleden vroegen we aan jou -en aan andere bezoekers van www.ofoifa.belgium.be- om deel te nemen aan een korte poll over onze website. We wilden weten wat onze bezoekers komen zoeken op onze website, en natuurlijk ook of ze gemakkelijk vinden wat ze zoeken.
 • Publication date: 
  29/05/2017 - 10:00
  Op 20 juni komen de leden van de COP NWOW en van het PreviUs.be netwerk (preventieadviseurs) samen en trachten een antwoord te verzinnen op een aantal essentiële vraagstukken, zoals “welke nieuwe competenties moet iemand ontwikkelen om zich aan te passen aan de nieuwe werkomgeving” en “hoe kan de organisatie hierbij helpen?”
 • Publication date: 
  02/05/2017 - 14:45
  Informaticatools zijn niet meer weg te denken uit ons werk. Maar we krijgen ook steeds meer te maken met virussen die onze computers infecteren. Hoe verwijder je virussen? En hoe voorkom je ze? Het Centrum voor Cybersecurity België (CCB) en het OFO hebben de handen in elkaar geslagen om je een aantal kwalitatief hoogstaande opleidingen in verband met cybersecurity aan te bieden.
 • By
  Philippe Bégué

  Je mag de meest onderlegde IT-er zijn, een linguïst die zijn grammatica perfect beheerst of een geniale boekhouder. Als je niet goed om kan met stress, je tijdsindeling  of de collega’s met wie je samenwerkt, dan kom je vroeg of laat in de problemen. Competenties en vakvaardigheden zijn één ding. Efficiënt en vlot functioneren een ander paar mouwen. En laat die twee nu niet zonder elkaar kunnen!