Individuele coaching en begeleiding

Naast opleidingen en workshops in groep, bieden we ook individuele coaching en begeleiding aan. Tijdens een zo’n individuele coaching of begeleiding werk je met je coach of begeleider aan een vraag of een uitdaging waar jij persoonlijk mee aan de slag wil. Afhankelijk van de coaching die je kiest, duurt de begeleiding 6 à 9 maanden. In 4 à 10 gesprekken met je coach of begeleider werk je aan je vraag of je uitdaging en zoek je naar oorzaken en oplossingen.

 

Loopbaanbegeleiding

Wil je een professionele omslag maken, moet je keuzes maken in je carrière? Als federale ambtenaar kan je een beroep doen op een loopbaanbegeleiding van Talent +.

Klik in de lijst op de Loopbaanbegeleiding om in detail te lezen hoe een loopbaanbegeleiding verloopt en hoe je ze en aanvraagt

 

Individuele coaching voor federale ambtenaren

Worstel je met vragen over hoe je functioneert, met een probleem op het werk, met een conflict dat aansleept? Vraag individuele coaching aan.

Klik in de lijst op de Individuele coaching om de details te lezen en om je coaching aan te vragen

 

Individuele coaching voor leidinggevenden en topmanagers

Voor leidinggevenden en (top)managers bieden we enkele specifieke begeleidingstrajecten aan:

  • Coaching voor leidinggevenden : voor elke leidinggevende die ook evaluator is.
  • Coaching voor topambtenaren : alle topambtenaren kunnen ons rechtstreeks contacteren met hun vraag voor coaching. Deze vragen worden vertrouwelijk behandeld.
  • Mindfulness based individuele begeleiding voor managers
  • Individuele taalcoaching Frans, Duits of Engels voor mandaathouders

Klik in de lijst rechts op de verschillende soorten coaching die we aanbieden, lees de details en kies welke formule voor jou het meest geschikt is.