In company opleidingen en trajecten

Bekijk rechts het vaste aanbod In company opleidingen en leertrajecten die de FOD Beleid en Ondersteuning speciaal voor federale organisaties ontwikkelde. Of vraag een andere opleiding uit ons aanbod voor ambtenaren aan voor jouw organisatie, dienst of team.

Kies uit ons vaste In company-aanbod

Hiernaast zie je ons vaste In company-aanbod. Deze opleidingen en leertrajecten in de domeinen IT, persoonlijke ontwikkeling, leadership en HR werden door federale en externe experten speciaal ontwikkeld voor federale organisaties. We zijn ervan overtuigd dat deze trajecten meer impact hebben wanneer ze aan ambtenaren worden aangereikt binnen de context, de afspraken en engagementen van hun eigen organisatie!

Klik op de titel van de opleiding om de details te lezen over de inhoud, de aanpak en de intakeprocedure en om de opleiding of het traject voor jouw organisatie aan te vragen.

Opleidingen Digital skills

ebben alle medewerkers in jouw organisatie de nodige vaardigheden om op de digitale trein te stappen? We moeten ervoor zorgen dat niemand op het perron achterblijft. Wij bieden IT-opleidingen in de klas en online voor alle federale ambtenaren. Op vraag van de opleidingsverantwoordelijke bieden we ook een specifiek aanbod aan voor een of meerdere groepen medewerkers van een organisatie:

 

Vraag een opleiding of leertraject aan als In company-opleiding

Als federale organisatie en klantorganisatie van de FOD Beleid en Ondersteuning kan je heel wat opleidingen en leertrajecten uit ons aanbod voor individuele ambtenaren ook aanvragen als in company-opleiding voor jouw organisatie, dienst of team. Zie je op de website een opleiding die je graag zou organiseren voor je medewerkers? Dien dan een aanvraag in en we bekijken samen hoe we de opleiding kunnen afstemmen op jouw organisatie en medewerkers.

Je aanvraag indienen

  1. Vul het aanvraagformulier in
  2. Na uiterlijk 14 dagen nemen we contact met je op en spreken we af voor een intakegesprek
  3. Tijdens een of enkele intakemeetings bekijk je samen met onze experten en/of opleiders hoe we de opleiding of het traject optimaal op jouw organisatie of dienst kunnen afstemmen.

Aanvraagformulier In company-opleidingen en leertrajecten voor federale organisaties

 

In company opleidingen en leertrajecten: leeracties met impact!

De voordelen van In company opleidingen en leertrajecten zijn bekend: je kan snel een impact op organisatieniveau bereiken door te werken aan de competenties van teams en groepen medewerkers!

  • Je bereikt veel medewerkers op hetzelfde moment.
  • De opleiding of het leertraject kan worden aangepast aan de situatie van jouw organisatie, dienst of team. Realistische oefeningen, voorbeelden en cases zijn motiverend voor de deelnemers en hebben een grotere impact.
  • Je kan de leeractie ‘strategisch’ inplannen: op een cruciaal moment van een veranderingsproject, tijdens een rustiger periode …