Online leren

Je hoeft niet altijd op een opleiding, een workshop of een event te wachten: een heel deel van ons opleidingsaanbod vind je gewoon online! Vaak hoef je zelfs niet eens in te schrijven: surf naar onze open e-Campus, registreer je en ga aan de slag!

 

  • Onze online leeroplossingen herken je aan het label Online leren. Op deze pagina vind je al de online leeroplossingen bij elkaar. Doorzoek de lijst rechts.
  • Van e-learningmodule tot self-services en applicaties: lees hier het abc van onze diverseonline leervormen.

 

e-learningopleidingen en open e-learningopleidingen

Een e-learningopleiding is een echte opleiding: het einddoel is duidelijk omschreven en je volgt het uitgetekende pad. Alleen doe je dat als e-learner waar en wanneer jij wil!

Voor je aan één van onze e-learningmodules begint weet je goed waaraan je begint en hoeveel tijd het je ongeveer zal kosten. Je kan je leertraject dus perfect inplannen.

 

Self-services

Vergelijk onze Self Services met een kennisbank waarin je naar wens kan grasduinen. Maar dan wel een kennisbank over heel specifieke thema’s en speciaal gericht op federale ambtenaren: met relevante en praktijkgerichte content als

  • een aangepaste selectie van recente theorieën en modellen
  • praktijkvoorbeelden uit de overheidscontext
  • instrumenten die bruikbaar zijn in de overheidscontext
  • wegwijsfilmpjes met uitleg door ervaren federale experten of opleiders

 

Tests

Je communicatievaardigheden, je pc-vaardigheden: met onze oriënteringstesten krijg je een goed idee van je noden of je niveau.

Voor sommige opleidingen moet je eerst een online instaptest afleggen: de Elao taaltest, de intstaptesten voor de Co-Labs Werkmeting en Interne controle …

 

Communities

Wissel ervaringen uit over specifieke thema’s als The New Way of Working, het Globale ontwikkelingsplan, …

Om lid te worden van een gesloten community moet je eerst toegang vragen.

 

Open e-campus

Op de open e-Campus staan alle online leeroplossingen waarvoor je niet hoeft in te schrijven en waarmee je dus onmiddellijk aan de slag kan.