Online leren

Je hoeft niet altijd op een opleiding, een workshop of een event te wachten: een heel deel van ons opleidingsaanbod vind je gewoon online! Vaak hoef je zelfs niet eens in te schrijven: surf naar onze open e-Campus, registreer je en ga aan de slag!

 

  • Onze online leeroplossingen herken je aan het label Online leren. Op deze pagina vind je al de online leeroplossingen bij elkaar. Doorzoek de lijst rechts.
  • Van e-learningmodule tot self-services en applicaties: lees hier het abc van onze diverseonline leervormen.

 

e-learningopleidingen en open e-learningopleidingen

Een e-learningopleiding is een echte opleiding: het einddoel is duidelijk omschreven en je volgt het uitgetekende pad. Alleen doe je dat als e-learner waar en wanneer jij wil!

Voor je aan één van onze e-learningmodules begint weet je goed waaraan je begint en hoeveel tijd het je ongeveer zal kosten. Je kan je leertraject dus perfect inplannen.

 

Self services

Vergelijk onze Self Services met een kennisbank waarin je naar wens kan grasduinen. Maar dan wel een kennisbank over heel specifieke thema’s en speciaal gericht op federale ambtenaren: met relevante en praktijkgerichte content als

  • een aangepaste selectie van recente theorieën en modellen
  • praktijkvoorbeelden uit de overheidscontext
  • instrumenten die bruikbaar zijn in de overheidscontext
  • wegwijsfilmpjes met uitleg door ervaren federale experten of opleiders

 

 

Open e-campus

Op de open e-Campus staan alle online leeroplossingen waarvoor je niet hoeft in te schrijven en waarmee je dus onmiddellijk aan de slag kan.