Leiderschap

Thema

Leiderschap

Een sterke overheid vraagt om sterk leiderschap. Het ontwikkelen van je leiderschapsvaardigheden is dan ook een continu proces waarin we je graag willen ondersteunen met opleidingen, trajecten, intervisies en coaching. Van beginner tot ervaren leider, je kan steeds bij ons terecht. Con...

Een sterke overheid vraagt om sterk leiderschap. Het ontwikkelen van je leiderschapsvaardigheden is dan ook een continu proces waarin we je graag willen ondersteunen met opleidingen, trajecten, intervisies en coaching. Van beginner tot ervaren leider, je kan steeds bij ons terecht.

Conform met de Federale Visie op Leiderschap willen we alle federale ‘leiders’ (managers, leidinggevenden, projectleiders en éénieder die in zijn of haar job een vorm van leiderschap dient te tonen) helpen hun leiderschapsvaardigheden te versterken.

Leiderschap kan je nooit los zien van de specifieke context, organisatie of situatie. Het is dan ook een dynamisch en continu proces, dat samenhangt met de processen, structuur en cultuur in je organisatie en de mensen met wie je werkt. Daarom trachten we in onze opleidingen en coachings rond leiderschap zoveel mogelijk uit te gaan van je eigen ervaringen en de context waarin je je leiderschapsrol opneemt.

We vullen je ervaring graag verder aan met theoretische inzichten en praktijktools die je onmiddellijk kan inzetten.

De federale visie op leiderschap vormt hierbij het uitgangspunt.

schematische weergave van de visie op leiderschap

Lees meer Read less