Hybride werken: digital skills, leiderschap, welzijn en coaching

Thema

Hybride werken: digital skills, leiderschap, welzijn en coaching

Soms van thuis uit, soms op het werk: na meer dan een jaar telewerken evolueren we stilaan naar het hybride werken. Volg een van onze opleidingen of coachingstrajecten en bereid je zo voor op de uitdagingen die dat hybride werken met zich meebrengt. Vergaderen met collega’s die in de z...

Soms van thuis uit, soms op het werk: na meer dan een jaar telewerken evolueren we stilaan naar het hybride werken. Volg een van onze opleidingen of coachingstrajecten en bereid je zo voor op de uitdagingen die dat hybride werken met zich meebrengt.

Vergaderen met collega’s die in de zaal zitten en collega’s die van thuis uit volgen, teams die doorheen het coronajaar minder goed zijn gaan samenwerken, als leidinggevende moeilijk vat krijgen op collega’s die zich in hun thuisschulp weggestoken hebben, online vergaderingen die elkaar in sneltempo opvolgen: het hybride werken brengt een hoop nieuwe uitdagingen met zich mee. 

Om je te helpen aanpassen, je competenties aan te scherpen en je mentale veerkracht te behouden in deze nieuwe situatie hebben we een selectie gemaakt uit ons opleidingsaanbod. Volg een opleiding of coaching uit één van vier thema’s: ‘Digital skills’, ‘Welzijn en veerkracht’, ‘Leiderschap’ en ‘Coaching en Loopbaanbegeleiding’.

De hele reeks opleidingen en coachingstrajecten vind je hieronder.

Lees meer Read less