Talentontwikkeling

De FOD Beleid en Ondersteuning ontwikkelde samen met de bekende talentexpert Luk Dewulf een geïntegreerde aanpak rond talentontwikkeling. Wil je zelf je talenten ontdekken en/of wil je binnen je organisatie talentontwikkeling implementeren? We zetten ons aanbod talentonwikkeling voor jou op een rijtje.

Selfservice Kiezen voor talent

De Selfservice Kiezen voor talent is een eerste online kennismaking met talentontwikkeling.  Op ons online leerplatform vind je filmpjes, interessante links, artikels en oefeningen.  Ideaal om het domein talentontwikkeling te verkennen, maar ook om je eigen talenten te ontdekken.

 

Workshop Kiezen voor talent

De workshop Kiezen voor talent is een vervolg op de selfservice Kiezen voor talent. Tijdens een workshop van één dag bij de FOD Beleid en Ondersteuning leer je via praktische oefeningen, uitwisseling van ervaringen en zelfreflectie hoe je je talenten kan inzetten op je werkplek.

 

Kiezen voor talent in je organisatie

Kiezen voor talent in je organisatie leidt tot betere resultaten. Medewerkers ervaren meer plezier in het werk, zijn meer betrokken en gemotiveerd.  De samenwerking binnen teams wordt versterkt en er wordt beter gepresteerd.   Zoek je ondersteuning om talentontwikkeling in je organisatie te implementeren: de FOD Beleid en Ondersteuning staat je bij met expertise, tools, opleidingen, begeleiding en advies. Samen met je HR-Partner, leidinggevende of opleidingsverantwoordelijke zoeken we naar de oplossing met de grootste impact.

 

Aanbod ontwikkeld in samenwerking met expert Luk Dewulf

Luk Dewulf  heeft het thema Talent op de kaart gezet. Hij is talent- en burn-outcoach, geeft lezingen in binnen- en buitenland en ondersteunt organisaties in het introduceren van talentgericht werken. Hij was dus uitstekend geplaatst om samen met onze organisatie het aanbod Talent uit te werken! Samen met facilitators uit andere organisaties volgden we bij hem een opleidingstraject zodat we zelf over de nodige expertise beschikken.  We kregen tools en werkvormen ter beschikking die we graag met andere organisaties delen.

 

Contact

Heb je vragen over ons aanbod talentontwikkeling of over onze producten?  Stuur een mail naar careercenter@bosa.fgov.be