Praktisch van A tot Z

A B C D E F G H I K L M N O P R S T U V W Z

Online inschrijven: wat als je geen computer hebt op het werk?

Als je op het werk geen pc hebt, zijn er drie manieren om toch in te schrijven voor één van onze activiteiten. De eerste optie is de beste.

  1. Je schrijft je in vanop een privé- pc, met een privé e-mailadres.
  2. Je schrijft je in vanop de pc van iemand anders. Gebruik best een eigen e-mailadres waarop je alle mails over de inschrijving kan ontvangen.
  3. Je laat je inschrijven door je opleidingsverantwoordelijke.

Bij de inschrijving moet je een e-mailadres ingeven. Dat e-mailadres gebruiken we om jou te informeren over je opleiding: we sturen naar dat e-mailadres de bevestiging van je inschrijving, een mail met praktische info en een opleidingskalender, de link naar je syllabus op de e-Campus … Als je dus inschrijft vanop de pc van iemand anders, gebruik dan best een eigen e-mailadres!

Op de hoogte blijven van opleidingsdata

Bij het inschrijven kan je ervoor kiezen om per mail op de hoogte te blijven wanneer we nieuwe opleidingsdata publiceren voor een opleiding:

  • Ga naar de webpagina over de opleiding.
  • Klik op ‘Schrijf je in’.
  • Klik op ‘Houd me op de hoogte’
  • Meld je aan en kijk je gegevens na
  • Zodra we nieuwe opleidingsdata publiceren op onze site, krijg je een mail.

Open e-learning opleiding

We hebben een heel aantal e-learning opleidingen die je vrij kan volgen en waarvoor je dus niet hoeft in te schrijven. Deze open e-learning opleidingen zijn vrij toegankelijk op onze e-Campus.

 

Aanmelden op de e-Campus

Over de e-Campus

Naar de e-Campus

 

Openbaar vervoer

Openingsuren

Openingsuren van WTC III

Open van maandag tot vrijdag van 8.00 u tot 17.00 u

 

Openingsuren van de bibliotheek

van maandag tot vrijdag (behalve woensdag) van 8u30 tot 13u en van 13u30 tot 16u.

Opleidingsdata

 Voor elke opleiding kan je kijken op welke data ze georganiseerd wordt: surf naar de webpagina over de opleiding en klik op ‘Schrijf je in’.

Je kiest zelf voor welke opleidingsdata je inschrijft.

Zijn er geen opleidingsdata gepland of vind je geen data die je passen? Klik dan op ‘Houd me op de hoogte’ en ontvang een mail telkens als we nieuwe opleidingsdata publiceren op onze website.

Opleidingsmateriaal

Als je een opleiding volgt, krijg je toegang tot onze e-Campus. Daar vind je al het opleidingsmateriaal online: de syllabus, een presentatie, oefeningen … Je krijgt van je opleider geen papieren syllabus.Twee weken voor de eerste opleidingsdag krijg je een mail met een opleidingskalender en met uitleg over het opleidingsmateriaal en je toegang tot de e-Campus.

Opleidingsverantwoordelijke

De opleidingsverantwoordelijke  van jouw organisatie regelt en beheert inschrijvingen voor onze opleidingen.

We werken nauw samen met je opleidingsverantwoordelijke. Met heel wat vragen over je inschrijving, de uitbetaling van je premie, bevorderingsproeven …  kan je dus bij hem terecht. 

 

Lijst van de opleidingsverantwoordelijken per organisatie (PDF)

Opleidingsverlof