Opleiding geven bij het opleidingsinstituut

Ben je een ervaren opleider of ben je expert en geef je occasioneel presentaties of opleidingen over je vak? Het opleidingsinstituut zoekt regelmatig opleiders! Als freelance opleider kan je de nieuwe openbare aanbestedingen voor opleidingen volgen.

De opleiders

Het opleidingsinstituut werkt met

  • freelance - opleiders: individueel of firma’s
  • federale ambtenaren die occasioneel opleidingen geven
  • interne opleiders:  zij zijn vast in dienst bij het instituut

 

Als freelance opleider opleiding geven

Als we opleiders nodig hebben of als we een nieuwe opleiding willen laten ontwikkelen, schrijven we een overheidsopdracht uit of zoeken we opleiders in opleidingsdatabanken.

 

Deelnemen aan een overheidsopdracht

Als freelance opleider of als firma kan je een offerte indienen voor een overheidsopdracht. Haalt jouw offerte het in de selectie, dan teken jij een contract met het insituut om de opdracht uit te voeren.

Lees meer over Openbare aanbestedingen bekijken

 

Je CV doorgeven via opleidingsdatabanken

We zoeken ook regelmatig opleiders  in opleidingsdatabanken. Als je opleiding wil geven bij het insituut, geef daar dan zeker je CV in. Dat is volledig gratis.

Als je profiel geschikt is voor één van onze opleidingen nemen we contact met je op en maken we een afspraak.

 

Als federaal ambtenaar opleiding geven 

We doen soms een beroep op de expertise van federale ambtenaren. Heel wat opleidingen worden ontwikkeld of gegeven door gespecialiseerde federale ambtenaren: het statuut van de federale ambtenaar, financieel beheer van de staat en overheidsopdrachten voor gevorderden …

Wil je meer informatie? Stuur een mail naar trainerinfo@bosa.fgov.be

 

Contact

Ben je freelance opleider of federaal ambtenaar en wil je meer informatie ? Stuur een mail naar trainerinfo@bosa.fgov.be