Publication date: 
29/01/2018 - 13:45

TOP 100 Tools for learning 2018 : voor en door opleidingsprofessionals

Op 22 februari presenteren het OFO en Stimulearning - een community voor L&D professionals – voor de tweede keer de Top 100 Tools for learning. Kom luisteren naar opleiders en opleidingsexperten uit overheid en privé die vertellen hoe zij hun favoriete tool for learning gebruiken en doe ideeën op voor je eigen leeractiviteiten.
image/jpeg

Top 100 Tools for learning 2017 : een geslaagd event!

In 2017 hebben het OFO en Stimulearning de handen in elkaar geslagen om de Belgische versie van de Top 100 tools for learning te maken. Meer dan 120 opleiders en professionals waren aanwezig. 74% van de deelnemers vonden de tools interessant voor hun job en 76% gingen minstens 1 tool aan hun collega voorstellen. Bovendien gaven maar liefst 62% van de deelnemers aan dat ze een tool die werd voorgesteld gingen gebruiken om zo hun werk te verbeteren.

 

Authentieke getuigenissen van trainers over alom bekende en minder bekende tools

Coggle, TouchCast, Wix, PLAI, Aurasma, Chatbot, Flash Opleiding, IMovie, Comic life, ROEM, Slack, Trello, Kahoot, Padlet, … Tools for learning genoeg. Maar elke opleider heeft zijn favorieten en elke opleider gebruikt ze ‘op eigen wijze’. En laat dat nu net inspirerend zijn!

Tijdens de TOP 100 krijg je daarom géén gebruiksaanwijzingen van ontwikkelaars en géén verkoopspraatjes  maar … we laten de eindgebruikers van de tools aan het woord: trainers, coaches, begeleiders, medewerkers van opleidingsdiensten …

 

Op het programma

  • Tools tools en nog eens tools
    Twee keer drie sessies van elk 20 minuten kan je volgen. Voor elke sessie kan je bovendien kiezen uit 4 tools die worden voorgesteld.
  • Lunch onder collega-opleidingsprofessionals

Naar het gedetailleerde programma met inschrijvingsformulier

 

Deelnemen? Gratis voor federale ambtenaren!

Als federaal ambtenaar neem je gratis deel als je je inschrijft voor 15 februari.

Geen federaal ambtenaar? Schrijf je in op de website van Stimulearning. Prijs: 40/80/120 euro

 

Contact

Heb je vragen over de TOP 100 Tools for learning of over je inschrijving? Stuur een mail naar Koen Beirens: koen.beirens@bosa.fgov.be