Publication date: 
29/06/2020 - 16:00

Opleidingen nog online tot het einde van het jaar

Zoals aangekondigd, zullen de meeste van onze opleidingen nog tot eind dit jaar online plaatsvinden. De praktische inlichtingen zullen aangepast worden voor elke opleiding, zodat je alle info hebt om je in te schrijven. We zijn volop bezig om de wijzigingen op onze website te plaatsen, alles zal klaar zijn tegen half juli.
image/png

Aangepast aanbod maar ongewijzigde leerdoelstellingen

Alleen de praktische modaliteiten van ons opleidingsaanbod zijn aangepast. Dat wil zeggen dat je de opleiding online volgt in plaats van klassikaal. Maar de leerdoelstellingen van de opleidingsfiche blijven ongewijzigd. Na de opleiding heb je dus exact dezelfde kennis als iemand die de opleiding klassikaal heeft gevolgd.

Daarom vragen we ook om de geplande leertijden na te leven en om op de afgesproken tijdstippen aanwezig te zijn. De plaatsen zijn beperkt, ook al gaat het om een online opleiding. Dit resulteert in een optimale leerervaring en een doeltreffende interactie met de opleider.

 

Eventuele voorbereidende oefeningen

Wanneer je je inschrijft voor een opleiding, krijg je ten minste twee weken op voorhand een mail met instructies over wat je moet doen. Meestal krijg je daarbij toegang tot de syllabus, tot oefeningen, tot voorafgaande informatie, ...

Surf dus vóór de opleiding zeker naar onze e-Campus om al deze informatie en documenten te raadplegen. Het is mogelijk dat de opleider je vraagt om vóór de start van de opleiding al bepaalde oefeningen te maken.

 

Inschrijving

  • Ben je al ingeschreven? Je wordt persoonlijk op de hoogte gebracht van de praktische details van je opleiding: ofwel vindt de opleiding online plaats, ofwel wordt ze ter plekke gegeven, ofwel wordt ze uitgesteld naar een latere datum.
  • Wil je je inschrijven voor een opleiding? Raadpleeg de praktische informatie van de opleiding die je interesseert. Zo kom je te weten of de training wel degelijk online plaatsvindt en hoeveel sessies er gepland zijn. Opgepast: de aangegeven tijd slaat alleen op de onlinesessies, niet op eventuele voorbereidende oefeningen die je op jezelf moet doen. Wanneer je ingeschreven bent, ontvang je twee weken vóór de start van de opleiding alle info over die eventuele voorbereidende oefeningen.

 

Contact

Heb je vragen over een opleiding? Je vindt de contactgegevens op de betreffende opleidingsfiche.

Voor algemene vragen kan je terecht op onze infolijn op het nummer 02/740 74 74 (van maandag tot vrijdag tussen 8u en 16u) of per mail naar info@bosa.fgov.be.