Publication date: 
19/03/2020 - 15:15

Opleiding "Bedrijfseerstehulp": nieuw raamcontract

Het nieuwe raamcontract voor het organiseren van opleidingen Bedrijfseerstehulp werd gegund voor een duur van 4 jaar. Via dit raamcontract kun je opleidingen bij BOSA of opleidingen in je eigen organisatie bestellen.
image/jpeg

Het nieuwe raamcontract voor het organiseren van opleidingen "Bedrijfseerstehulp" heeft betrekking op de basisopleiding en de vervolgopleiding.

Elke vrijwilliger moet op zijn minst een keer de basisopleiding volgen. Om een geldig getuigschrift te behouden moet hij of zij een keer per jaar een bijscholing volgen.

Deze opleidingen moeten worden aangevraagd door de opleidingsverantwoordelijken van de organisaties. Ambtenaren kunnen ze niet individueel aanvragen.

 

2 types opleidingen

Via het raamcontract kun je 2 types opleidingen bestellen:

  • opleidingen bij de FOD BOSA (domein 1)

Als je organisatie minder dan 8 in te schrijven deelnemers heeft per opleiding en per jaar

Wij zullen een aantal groepen (basisopleiding en opleiding voor gevorderden) bestellen. De opleidingen zullen in onze lokalen worden gegeven voor divers samengestelde groepen.

Deze bestelling zal worden aangerekend op het budget van de FOD BOSA.

Interesse in dit type opleiding? Contacteer Julie Charlier (Julie.charlier@bosa.fgov.be - 02 740 73 42).

  • Opleidingen in jouw organisatie (domein 2)

Als je organisatie meer dan 8 in te schrijven deelnemers heeft per opleiding en per jaar

Je bestelt zelf rechtstreeks bij de dienstverlener een aantal groepen (basisopleiding en opleiding voor gevorderden) voor je eigen organisatie. Je bekommert je zelf om de praktische modaliteiten (uitnodigen van de deelnemers, inschrijvingen, ...). Deze bestelling zal op je eigen budget worden aangerekend.

Interesse in dit type opleiding? Neem dan rechtstreeks contact op met de dienstverlener: het Centre de Formation à la Sécurité et au bien-être au travail (CEPS)

De opleidingen moeten plaatsvinden in je eigen lokalen (zorg dus dat al het nodige opleidingsmateriaal voorhanden is in deze lokalen: beamer, scherm, flipchart, genoeg plaats, ...)

 

De prijs van de opleidingen

Als je ervoor kiest de opleiding voor meer dan 8 deelnemers in je eigen lokalen te organiseren, moet je ze zelf betalen. Per groep van maximum 15 personen betaal je (voor een opleiding in het Nederlands of in het Frans):

 

Eenheidsprijs (excl. btw)

Aantal opleidingsdagen

Totale prijs (excl. btw)

 

Bedrijfseerstehulp (basis)

€ 450,00 / dag

3

€ 1350,00

 

Bedrijfseerstehulp (gevorderden)

€ 395,00 / halve dag

0,5

€ 395,00

 

 

 

 

 

 

 

Deze prijzen omvatten alles: de voorbereiding, de opleider, de verplaatsingskosten van de opleider, de test, een gedrukte (FR) of online handleiding (NL) en al het vereiste materiaal voor de opleiding (poppen, AED-toestellen, ...)

 

Contact

Heb je vragen over dit raamcontract? Contacteer dan Julie Charlier (Julie.charlier@bosa.fgov.be - 02 740 73 42).