Publication date: 
10/01/2018 - 16:30

Nog plaatsen vrij voor de nieuwe opleiding: ‘Leidinggevenden samen rond de tafel: intervisiemomenten’

Begin februari vindt de nieuwe begeleiding ‘Leidinggevenden samen rond de tafel: intervisiemomenten’ voor de eerste keer plaats. Tijdens deze begeleiding van drie halve dagen krijgen leidinggevenden de kans om ervaringen uit te wisselen door problemen samen te bespreken. Geïnteresseerd? Schrijf je nog snel in!
image/png

Wat is intervisie en hoe kan het je helpen als leidinggevende?

Intervisie is een georganiseerd gesprek tussen mensen uit hetzelfde vakgebied, of met dezelfde functie in dit geval leidinggevenden. De leidinggevenden bespreken met elkaar waar ze in het aansturen van hun medewerkers vaak tegenaan lopen, en kunnen zo delen met elkaar en leren van elkaar. Het gesprek wordt door een intervisiebegeleider in goede banen geleid. Concreet worden er een aantal problematieken behandeld die aangebracht worden door de deelnemers.

De begeleiding ‘Leidinggevenden samen rond de tafel: intervisiemomenten’ is opgedeeld in drie halve dagen en gespreid over drie maanden, zodat je als deelnemer de kans krijgt het geleerde direct toe te passen en feedback mee te brengen naar het volgende gesprek.

 

Praktisch

De eerste begeleiding start op 1 februari en is gespreid over drie halve dagen.

In totaal plannen we 3 groepen:

1 februari + 1 maart + 19 april

5 februari + 5 maart  + 16 april

20 februari + 20 maart + 17 april

Je kan je online inschrijven op onze website.

 

Contact

Contactpersoon: bart.adams@bosa.fgov.be