Publication date: 
26/06/2020 - 14:45

Nieuwe opleiding artificiële intelligentie (AI)

Je hebt zeker al gehoord over AI. Het is ons dagelijkse leven binnengeslopen en wordt al gebruikt in de gezondheidszorg, de energiesector, productiesector, de verzekeringsbranche ...
image/png

De FOD BOSA biedt je, in samenwerking met Agoria, een nieuwe opleiding aan over AI en de potentiële toepassing ervan binnen je organisatie.

 

Voor wie?

Deze opleiding is bestemd voor hr-managers, datawetenschappers, businessanalisten, businessarchitecten, functioneel analisten, IT- of businessconsultants met belangstelling voor data analytics en voor iedereen met een interesse in AI die dieper wil ingaan op dit onderwerp.

 

Wat leer je tijdens de opleiding?

Je verwerft inzicht in de basics van AI, je verneemt wat de business drivers van AI zijn en je krijgt praktische adviezen om van start te gaan.

Door videotestimonials en meer dan dertig use cases krijg je inspiratie voor je eigen AI-traject binnen je organisatie. Je kan ook een getuigschrift ontvangen dat bewijst dat je de capaciteiten hebt om een AI-project op te zetten.

 

Ben je al met AI bezig?

Wij horen graag over jouw casus en ervaringen. Neem contact op met Nathanaël Ackerman, lead van het AI4Belgium initiatief en we bekijken samen of je casus mee kan opgenomen worden als voorbeeld van AI binnen de overheidscontext.

 

Duur

De opleiding is verdeeld in 5 modules en duurt in totaal 3u30.

 

Meer info

In de fiche AI in business