Publication date: 
10/06/2020 - 13:00

Neem deel aan de activiteiten van het ADM-netwerk

De FOD Beleid en Ondersteuning is partner van het ADM-netwerk. ADM organiseert conferenties, workshops en activiteiten over de digitale wereld. Dankzij ADM maak je kennis met de nieuwe tendensen en ontdek je de voordelen van de interface tussen mens en digitale technologie.
image/png

Je bent niet de enige!

De digitale wereld kan intimiderend overkomen. De technologische vooruitgang gaat alsmaar sneller en het is moeilijk om bij te blijven. Hoe kunnen we op de hoogte blijven van de nieuwste tendensen? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we mee zijn met onze tijd, zodat we volop profijt kunnen halen uit de digitale vooruitgang?

Het ADM-netwerk helpt je om snel antwoord te vinden op al je vragen over de digitale wereld. Je komt er ook in contact met andere mensen die met dezelfde vragen zitten als jij.

 

Neem deel aan de activiteiten van ADM

Alle conferenties, workshops en netwerkactiviteiten van ADM hebben een niet-commercieel karakter. Ze worden geselecteerd op relevantie, zin voor pragmatiek en toegevoegde waarde.

Als partner van het ADM-netwerk, biedt FOD BOSA alle werknemers van de federale overheid de kans om gratis deel te nemen aan de activiteiten van ADM.
Daarvoor vul je op het inschrijvingsformulier de naam van je organisatie in, en noteer je ‘via FOD BOSA’ in het commentaarveld. Het aantal plaatsen per activiteit is uiteraard beperkt. Schrijf je dus gauw in zodra je een activiteit ziet die je interesseert!

Raadpleeg de activiteiten en informatie van het ADM-netwerk op hun website https://adm.be/