Publication date: 
17/12/2019 - 10:30

Je goed voelen op het werk: teammanagement en werksfeer

Als je werkt, zoek je niet alleen een leuke job, je wilt ook tot een team behoren waarop je kunt rekenen, een team dat motiveert en waarmee je plezier kunt maken. De sfeer tussen collega’s is een essentieel onderdeel van welzijn op het werk.
image/jpeg

Een goede werksfeer wordt niet alleen door de collega’s gecreëerd, ook door de leidinggevende. Hoe zorg je ervoor dat elke medewerker zich goed voelt in zijn team? Hoe kan de leidinggevende zijn medewerkers motiveren zonder hen onder druk te zetten? Ontdek het aanbod van de FOD Beleid en Ondersteuning over teammanagement en werksfeer!

 

 

Voor medewerkers

 

Voor leidinggevenden en teams

 

Voor organisaties en/of HR-diensten

  • Flash opleidingen: met deze opleidingen van anderhalf tot twee uur kunnen de medewerkers van je organisatie zich heel snel ontwikkelen in hun eigen organisatie. Enkele voorbeelden van opleidingen: tijdsbeheer, creatieve oplossingen, assertiviteit, omgaan met conflicten, …
  • Als groep doelgericht aan de slag: wil je een doel bereiken met een groep op een effectieve, efficiënte en misschien zelfs creatieve manier ? Onze facilitatoren kunnen je daar bij helpen!
  • Team crafting: met team crafting kunnen de activiteiten van een team worden gelinkt aan de talenten van de medewerkers, om zo de motivatie en de tevredenheid op het werk te stimuleren.

 

Ontdek het volledige aanbod

Ontdek het volledige aanbod ‘Je goed voelen op het werk’