Publication date: 
19/03/2020 - 16:30

Extra online-opleidingen

Om je in deze periode van afzondering verder te kunnen blijven ontwikkelen, stellen we heel wat online-opleidingen ter beschikking. Je kunt ons al beschikbare aanbod aan online-opleidingen volgen, maar we hebben er voor deze bijzondere periode ook heel wat extra opleidingen aan toegevoegd.
image/jpeg

Een aanbod dat voortdurend wordt aangepast

Het aanbod is verdeeld in twee categorieën:

  • Voor alle federale ambtenaren ‘Covid-19’: hoe werk ik efficiënt met Skype, welzijn bij telewerk, … en al onze onlineopleidingen die al beschikbaar zijn.
  • Voor de opleiders ‘Trainer Covid-19’: online les geven, selfvideo, webinar, flipped learning, train the trainer, …

Ons online-opleidingsaanbod voor deze periode van afzondering zal de volgende dagen nog verder worden aangevuld. Zo zullen we bijvoorbeeld heel binnenkort opleidingen aanbieden om je in team te organiseren als je telewerkt. Kom dus regelmatig een kijkje nemen op onze e-Campus!

 

Log in en start meteen je cursus

Wil je een van die opleidingen volgen? Log je in op onze e-Campus, klik op het gewenste thema en kies vervolgens een opleiding.  Open ze en start je cursus!

 

Contact

Kun je niet inloggen, of lukt het niet om een opleiding te starten? Ga naar onze helppagina of contacteer ons via helpdesk-campus@bosa.fgov.be.