Publication date: 
20/05/2020 - 09:30

De e-Campus: nieuwe look, nieuwe functionaliteiten en meer opleidingen!

De e-Campus heeft sinds kort een nieuwe look na een update. Dankzij deze update is het platform stabieler en biedt het een betere beveiliging. Het biedt nieuwe functionaliteiten zoals een alternatief voor Zoom. Er is ook gezorgd voor een ruimer aanbod aan online opleidingen met vrije toegang.
image/jpeg

Nieuwe look en nieuwe functionaliteiten

De e-Campus van de FOD Beleid en Ondersteuning (BOSA) heeft sinds kort een nieuwe look. Zo kun je voortaan veel vlotter de opleidingen die je momenteel volgt en je favoriete opleidingen zien. De nieuwe look hangt samen met de update van de e-Campus, die het platform stabieler maakt en een betere beveiliging biedt.

De belangrijkste nieuwigheid op de e-Campus is de Big Blue Button. Dit is in feite een alternatief voor Zoom dat beter beveiligd is. Dat biedt BOSA-opleiders voortaan de mogelijkheid om webinars te organiseren via de e-Campus.

e-Campus

 

Ruimer online opleidingsaanbod

Zodra de lockdown van start ging, hebben we ons online opleidingsaanbod uitgebreid om alle ambtenaren de kans te geven om opleidingen te blijven volgen.

Het succes daarvan was enorm, want in april 2020 zaten we aan 400% meer inschrijvingsaanvragen dan in april 2019.
De populairste opleidingen zijn "Welzijn op het werk", "Voorbereiding op de mondelinge en schriftelijke test van Selor", "(Ver)ken jezelf" en "Office 365".

Andere organisaties van buiten de federale overheid zoals het Forem, de EAP en de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel hebben toegang gevraagd tot ons online opleidingsaanbod.

Sinds we van start gingen met de rubriek Covid-19 zijn we het aanbod blijven uitbreiden met nieuwe opleidingen. Neem zeker eens een kijkje naar het online opleidingsaanbod in de rubriek Covid-19!

 

Contact

Wil je meer info over de e-Campus en/of zijn functionaliteiten? Stuur een mail naar helpdesk-campus@bosa.fgov.be.

Heb je problemen bij het inloggen of lukt het niet om een van onze opleidingen te volgen? Bezoek dan onze rubriek Help of contacteer ons via helpdesk-campus@bosa.fgov.be.