Alle nieuwe opleidingen

30.09.2019

Cop Re-integratie: preventie van burn-out door spelen, jobcrafting en talent

De COP Re-integratie van werknemers na een afwezigheid van lange duur organiseert op 21 oktober, in samenwerking met het loopbaancentrum, het evenement 'Preventie van burn-out door spelen, jobcrafting en talent'.
 

 

26.09.2019

Specify functional requirements – Betalend

Als IT-analist moet je toepassingen ontwikkelen. Om aan de verwachtingen van de verschillende stakeholders tegemoet te komen, moeten de IT-projecten aan duidelijk omschreven behoeften voldoen.

Deze opleiding reikt je een methode aan voor het verzamelen, oplijsten en analyseren van de functionele requirements, wat meer continuïteit en een efficiëntere werking oplevert.

26.09.2019

Service Oriented Architecture – Betalend

Meer en meer kiezen organisaties voor een service georiënteerde architectuur (SOA): een architectuur waarin applicaties onderling communiceren via gestandaardiseerde web services.

Tijdens de opleiding ontdek je wat de drijfveren zijn achter deze evolutie. Verder krijg je uitleg over de belangrijkste kenmerken van SOA en over de impact van zo’n architectuur op je werk als functioneel analist.

25.09.2019

Tool voor de risicoanalyse beeldschermwerk

Empreva stelt aan elke federale organisatie voor om een risicoanalyse omtrent beeldscherwerk uit te voeren met behulp van een tool die specifiek daarvoor is ontwikkeld en die bestaat uit een online vragenlijst in combinatie met een e-learning. De dienstverlening omvat de opvolging van de enquête, de analyse van de resultaten en het voorstellen van aanbevelingen door een multidisciplinair team.

23.09.2019

Gecentraliseerde overheidsopdrachten en Meerjarenplan

Als speler in het aankoopbeleid (aankoper, strategische of tactische coördinator, begrotingsverantwoordelijke, ...) leer je in deze opleiding alles over de nieuwe verplichtingen, vooral qua rapportering. Zo kan je alle voordelen plukken van dit nieuwe beleid.

Pages