Alle nieuwe opleidingen

23.11.2020

Brainstormtechnieken - online opleiding

Weet je niet goed hoe je correct ideeën genereert? Komen in jouw team ook steeds dezelfde ideeën naar voor? Heb je moeite om iedereen te betrekken bij een brainstorm? Dan is deze online opleiding iets voor jou! In deze opleiding leer je op een heel korte tijd verschillende technieken om te brainstormen.

03.11.2020

De evaluatiecycli : het planningsgesprek

Als leidinggevende leg je elk jaar met je medewerkers of met je team doelstellingen vast in het kader van de evaluatiecycli. Tijdens deze opleiding leer je het planningsgesprek efficiënt voor te bereiden en te voeren. Wat zijn de verschillende doelstellingen ? Hoe plan je die doelen met je medewerkers of met het hele team?.  Hoe beschrijf je die doelen in Crescendo?

03.11.2020

De evaluatiecycli : het evaluatiegesprek

Als leidinggevende evalueer je elk jaar je medewerkers en geef je hen een eindvermelding in het kader van de evaluatiecycli. Deze opleiding is een voorbereiding om het evaluatiegesprek efficiënt te voeren. Wat zijn de verschillende eindvermeldingen? Hoe beargumenteer je de eindvermelding? Hoe ga je om met emotionele reacties? Hoe waarborg je de goeie samenwerking en motivatie?

03.11.2020

Opleiders, verrijk je cursus met digitale tools

Wil je wat afwisseling brengen in de activiteiten van je online of klassikale opleidingen, wil je interactiviteit creëren, de presentatiemethoden diversifiëren en het delen en bewaren van kennis aanmoedigen? Dan is deze self-service echt iets voor jou! In deze open ruimte voor zelfstudie op onze e-Campus vind je een uitgebreide reeks van digitale tools, bedoeld om het afstandsleren of het klassikale leren te verrijken.

03.11.2020

Lesgeven op afstand

Ben je opleider en wil je snel een klassikale opleiding omzetten in een opleiding op afstand? Dan is deze self-service echt iets voor jou. Het is een introductie in de organisatie van virtuele lessen of webinars. (Onze catalogus bevat nog andere specifieke opleidingen over deze thema's).

Pages