Alle nieuwe opleidingen

01.04.2020

Duurzaam informatiebeheer bij de overheid - geannuleerd

 Het Algemeen Rijksarchief organiseert in samenwerking met de FOD Beleid en Ondersteuning (BOSA) een evenement over het belang van een goed informatie- en archiefbeheer bij de overheid. Wist je dat jouw medewerkers meerdere uren per week bezig zijn met het zoeken naar (de juiste) informatie? Een goed informatiebeheer dat doorzoekbare en toegankelijke informatie verzekert, laat hen kostbare tijd winnen en hun dagelijkse taken efficiënter uitvoeren.

30.03.2020

Omgaan met agressie en intimidatie voor controleurs en inspecteurs

Krijg je als controleur of inspecteur af en toe te maken met agressieve reacties tijdens controlesituaties? Wil je graag weten hoe je beter met zulke situaties moet omgaan?

In deze tweedaagse opleiding ga je samen met collega’s op zoek naar de beste aanpak.

20.02.2020

TOP 100 tools for learning

Op 20 februari 2020 presenteren de FOD Beleid en Ondersteuning (BOSA), Stimulearning en Epsilon – community’s voor L&D professionals – samen voor de vierde keer de Top 100 Tools for learning. Kom luisteren naar opleiders en opleidingsexperten uit overheid en privé die vertellen hoe zij hun favoriete tool for learning gebruiken en doe ideeën op voor je eigen leeractiviteiten.

19.02.2020

Raamakkoord coaching en coachingsopleidingen

De FOD BOSA heeft raamovereenkomsten gesloten met bedrijven gespecialiseerd in Coaching en Coaching opleiding. Organisaties die van dit contract gebruik willen maken, kunnen rechtstreeks een bestelling plaatsen bij de ondernemingen geselecteerd door de FOD BOSA. De daarmee gepaarde kosten zijn volledig ten laste van de organisatie die hier beroep op doet.

11.02.2020

Geef je loopbaan een boost !

Je werk maakt deel uit van je leven. Net als je privéleven maakt je beroepsleven ook veranderingen door: functie, werkomgeving, collega’s, opdrachten … Hoe kan je, in een constant veranderende context, je loopbaan in handen nemen en zo je welzijn op het werk bevorderen en de functie uit  oefenen die het beste bij jou past? Het Loopbaancentrum van de FOD Beleid en Ondersteuning (BOSA) nodigt je uit op zijn evenement "Geef je loopbaan een boost" en reikt je ideeën aan om je loopbaan in handen te nemen.

Pages