Alle nieuwe opleidingen

15.09.2020

PowerPoint online

Ook al veel tijd verloren terwijl je een diagram of een grafiek maakt in PowerPoint? En heb je daarbij altijd het gevoel dat er vast een makkelijkere manier bestaat om te doen wat je nu “uren” kost? Dan is deze praktijkgerichte opleiding PowerPoint perfect voor jou.  

Op de e-campus kan je de les online via video’s volgen. 

15.09.2020

Cop Agile- Online forum: Agile stories in Times of Covid 19

Maakt COVID-19 ons, onze teams, onze organisaties meer en meer wendbaar? De COP Agile opent een online forum ‘Agile stories in times of COVID-19'. De community verzamelt er Agile Stories en reflecteert er over de impact van de Corona-crisis op onze manier van werken, onze organisaties, onze mindset, onze cultuur. Open voor alle federale ambtenaren!

14.09.2020

Onboarding tijdens de coronaperiode

De coronacrisis was en is een uitdaging voor heel veel hr-medewerkers binnen de federale overheid. Eén van de moeilijkheden is het onthaal van nieuwe medewerkers in een periode waarin heel veel medewerkers telewerken. Het federale HR-netwerk wil je tijdens een webinar inspireren door twee organisaties aan het woord te laten die op een creatieve manier de onboarding verzorgden van een aantal nieuwe medewerkers.

14.08.2020

Individuele coachings in mediatraining

Je slaagt er niet in om je boodschap beknopt en duidelijk over te brengen aan een journalist? Je wilt je zo goed mogelijk voorbereiden voor een interview of voor het beantwoorden van moeilijke vragen? Tijdens deze individuele coaching leer je efficiënt om te gaan met de media.

14.08.2020

Individuele coachings in speechtraining

Je wilt boeiende presentaties maken? Je wilt dat je kernboodschap de gewenste impact heeft? Dankzij deze individuele minicoaching kun je met verschillende technieken, zoals storytelling, je sprekerstalent ontwikkelen. Je leert van je publiek een bondgenoot te maken, die tijdens je speech aan je lippen hangt.

Pages