Alle nieuwe opleidingen

16.05.2019

Het HR beleid van morgen

Op donderdag 16 mei organiseert de FOD Beleid en Ondersteuning een evenement over ‘het hr-beleid van morgen binnen de federale overheid’. Tijdens een rijk gevulde hr-voormiddag ontdek je wat de speerpunten zijn van het hr-beleid van morgen en wat dit voor jou kan betekenen. De inleiding wordt verzorgd door David Ducheyne, jarenlang hr-manager, hr-expert en auteur van boeken over duurzaam leiderschap en hr op maat.

14.05.2019

Geestelijke gezondheid en re-integratie: 14 mei 2019

De ‘COP re-integratie van werknemers na een lange afwezigheid’ organiseert op 14 mei 2019 het evenement: geestelijke gezondheid en re-integratie. Als de organisatie het contact niet onderhoudt, kunnen deze werknemers problemen krijgen, waaronder fade-out, een proces waarbij ze geleidelijk uit het landschap verdwijnen en nooit meer terugkeren. Persoonlijke contacten met leidinggevenden, samenwerking met andere betrokken partijen en competentiebeoordeling bevorderen de terugkeer naar het werk.

02.05.2019

COP Agile

De FOD Beleid en Ondersteuning verenigt de veranderaars, vernieuwers en ambtenaren die met agile methodes werken in de nieuwe Community of practice Agile. De ambitie van de Cop Agile? De diverse facetten van ‘een wendbare overheidsorganisatie’ samen in kaart krijgen, expertise, good (and less good) practices delen, uitdagingen en oplossingen bespreken.

10.04.2019

Self-service Interne Controle

De self-service Interne Controle is een open ruimte op de e-Campus. Je kan er op eigen tempo kennismaken met een selectie van referentiedocumenten over Interne Controle en een aantal tools. Je ontdekt wat Interne Controle is, de toegevoegde waarde ervan voor de organisatie, de stappen om het in uw organisatie te implementeren en de betrokken actoren.

10.04.2019

Co-lab Interne Controle

In de self-service Interne Controle ontdekte je wat Interne Controle is, de toegevoegde waarde ervan voor de organisatie, de stappen om het in uw organisatie te implementeren en de betrokken actoren. Wil je die theorie nu in praktijk brengen en je ervaring delen? De co-lab Interne Controle is een tweedaagse opleiding. Het programma van de co-lab krijgt samen met jou vorm, met een echte case die jij aanbrengt als uitgangspunt.

Pages