Alle nieuwe opleidingen

07.07.2020

Initiatie mindfulness

Heel vaak zijn we ons niet ten volle bewust van wat we aan het doen zijn, onze geest wordt voortdurend afgeleid. Ook in stressvolle situaties hebben we de neiging om op automatische piloot te reageren. Mindfulness leert ons om de dingen bewust te doen en om met aandacht naar de werkelijkheid te kijken zodat we kunnen kiezen hoe we ermee omgaan. In 3 online sessies ervaar je wat mindfulness is en wat het concreet voor jou kan betekenen

07.07.2020

Emotionele intelligentie

Eén van de sleutels tot succes in het leven is je bewust zijn van je emoties en die ook weten te beheersen, zowel beroepsmatig als privé. In deze opleiding gaan we op zoek naar een manier om bewuster te worden van je emoties en gevoelens en ze te leren kanaliseren en te uiten zodat je relaties met jezelf en anderen effectiever worden.

07.07.2020

Flash mindfulness

Je wil voor je medewerkers een korte opleiding over mindfulness organiseren die hen een aantal nuttige tools op de werkplek aanreikt? Dan is deze flashopleiding wat je zoekt. Je medewerkers leren er wat mindfulness is en hoe zij het op een eenvoudige manier kunnen integreren in hun professionele context. 

06.07.2020

Boost je hersenen

Zich concentreren, aandachtig zijn, memoriseren, informatie behandelen … zijn zeer belangrijke mentale processen die we nodig hebben op het werk. 

In deze opleiding leer je naast het globale functioneren van de hersenen enkele effectieve tools en technieken om deze mentale processen te trainen. 

26.06.2020

Zelfvertrouwen en eigenwaarde

Zelfvertrouwen is een belangrijke sleutel voor je professionele succes. Het is een waardevol aspect om te ontwikkelen op elke leeftijd. 

In deze opleiding leer je de basisprincipes van zelfvertrouwen kennen en je leert welke aspecten zelfvertrouwen kunnen stimuleren of remmen. 

Je krijgt tools en technieken aangereikt om je zelfvertrouwen te verhogen. 

Pages