Alle nieuwe opleidingen

15.01.2020

Job crafting: workshop

Maak je werk plezierig dankzij jobcrafting! Ieder van ons heeft zijn eigen interne batterij, die je kan opladen en die leeg kan raken. Door leuke taken die ons energie geven, laden we die interne batterij op. Taken die minder leuk zijn en energie vreten doen onze batterij leeglopen. Met jobcrafting breng je kleine veranderingen aan in je job zodat je interne batterij opgeladen blijft!

13.12.2019

Moodle voor opleiders

In deze tweedaagse opleiding ontdek je de mogelijkheden van het online leerplatform Moodle en leer je de meerwaarde om digitale leeromgevingen  in te zetten in jouw opleidingen. Je gaat zelf aan de slag als opleider: je bouwt een leeromgeving didactisch op en ervaart daarna het resultaat als een eindgebruiker.

13.12.2019

Moodle voor beheerders

In deze opleiding leer je Moodle, een online leerplatform, beter begrijpen en beheren. Je gaat zelf aan de slag als beheerder: je maakt leeromgevingen aan en stelt ze in. Daarna ervaar je het resultaat als een eindgebruiker. Na de opleiding begrijp je de verschillende mogelijkheden en meerwaarde om een digitaal leerplatfom in te zetten binnen jouw organisatie.

10.12.2019

Netwerk LUMEN : Just taste it, and get inspired!

Tijdens de laatste LUMEN bijeenkomst van 2019 gaan we samen aan de slag om nieuwe tools en methodes te ontdekken. Niet minder dan 5 workshops krijgen jullie voorgeschoteld door Lumen coaches: ze zullen ongetwijfeld nieuwe perspectieven bieden voor je begeleidingen. Laat je verleiden, en kom proeven van de workshops! Grijp deze bijeenkomst ook aan om uit te wisselen met je collega’s Lumen-coaches. Neem een citaat, een foto of een inspirerend boek mee om zo je steentje bij te dragen tot ons gezamenlijk buffet, samengesteld met inspirerende woorden.

 

09.12.2019

Hr-netwerk

Het hr-netwerk van de federale overheid wil alle federale hr-medewerkers een platform bieden om ideeën uit te wisselen, inspiratie op te doen en samen te werken. Met bijeenkomsten, werkgroepen en tools voor kennisuitwisseling willen we hr-diensten helpen in het bereiken van hun doelstellingen.

Pages