Alle nieuwe opleidingen

13.12.2018

Niemand meer in de wachtrij: digital skills voor iedereen!

De invoering van NWOW zorgt voor grondige veranderingen in zowel de werkplaats als de tools. Deze revolutie vereist een grondige inspanning van de ondersteunende diensten. Vooral op de IT dienst wordt zeer veel beroep gedaan. Maar is er voldoende aandacht voor het menselijke aspect?

Het up-to-date houden van de digitale competenties van de federale ambtenaren is een prioriteit geworden.

11.12.2018

Geef je loopbaan een boost !

Je werk maakt deel uit van je leven. Net zoals je privéleven wordt je beroepsleven doorkruist door veranderingen: functie, werkomgeving, collega’s, missies… Hoe kan je je loopbaan in handen nemen in veranderende omstandigheden om je welzijn op het werk te bevorderen en de functie uit te oefenen die het beste bij jou past?

Het Loopbaancentrum van de FOD Beleid en Ondersteuning (BOSA) nodigt je uit op zijn evenement "Geef je loopbaan een boost" en zal je ideeën aanreiken om je loopbaan in handen te nemen.

10.12.2018

HR inspiratiedag

Op maandag 10 december organiseert de FOD Beleid en Ondersteuning een inspiratienamiddag rond HR. Tijdens deze namiddag gaan we onder de noemer “wat werkt” op zoek naar oplossingen voor de uitdagingen waar de federale overheid mee kampt op gebied van HR. We laten een aantal wetenschappers aan het woord, en bieden ruimte aan innovatieve initiatieven uit de praktijk.

05.12.2018

Bijeenkomst van het LUMEN Netwerk - The wheel of Hudson

Hoe een correcte en efficiënte houding aannemen in de begeleiding van veranderingen.

Op woensdag 5 december 2018 verkennen wij ‘The wheel of Hudson’ en leren wij om dit toe te passen in coaching.

04.12.2018

Mindfulness

Het Volle Bewustzijn (of « mindfulness”), is je aandacht brengen naar het huidige moment. We zijn soms ver van het “hier en nu”, verdeeld tussen problemen van het verleden en de toekomst.

Tijdens deze halve dag van bewustwording, leer je enkele technieken om meer aandacht te geven aan het heden. Je ontdekt er oefeningen en goede gewoontes om aan te nemen in je dagelijks leven.

Pages