In de kijker

CORONA: stress, begeleiding en leiderschap

 

Het coronavirus zet ons leven op z’n kop, ook op professioneel vlak. Velen onder ons werken nu elke dag thuis. Anderen gaan wel nog naar de werkplek, maar moeten daar veel vertrouwde gezichten missen. De huidige context maakt het ons niet makkelijk en leidt soms tot stress en vermoeidheid. Met verschillende opleidingen en begeleidings- en coachingstrajecten helpen we je graag om hier beter mee om te gaan.

Het continu van thuis uit werken kan een grote impact hebben op jezelf, je medewerkers en de werking van het team. Hoe zorg je ervoor dat je als medewerker gemotiveerd blijft en een goede werk-privébalans vindt? Hoe blijf je een sterk en hecht team dat optimaal samenwerkt? Of hoe kan je als leidinggevende je rol ook in deze omstandigheden opnemen? Het zijn allemaal vragen die in onze opleidingen en begeleidings- en coachingstrajecten aan bod komen.

We maakten voor jou een selectie uit ons aanbod met focus op de uitdagingen van vandaag en bundelden ze in vier rubrieken: ‘Omgaan met stress & burn-out’, ‘Samenwerken op afstand’, ‘Leiderschap’ en ‘Loopbaanvragen’.