image

Selor – Voorbereiding op de schriftelijke taaltest Frans *

Je wil een schriftelijke test Frans van Selor afleggen. Volg dan onze coaching van 6 sessies van 1u30 verspreid over 4 maanden om je efficiënt voor te bereiden. Je leert wat je sterke punten zijn en wat je nog kan verbeteren aan je schrijfvaardigheid. Wij stellen je tools en hulpmiddelen voor om ook buiten deze coaching te oefenen op de mails en de rapporten die je moet schrijven op de schriftelijke test Frans.

Pluspunten

Gedetailleerde informatie over de taaltesten van Selor

Je coach geeft je gedetailleerde informatie over de verschillende schriftelijke testen die Selor organiseert.

Leren op maat

Tijdens de 6 coaching sessies zal de coach hulpmiddelen voorstellen die aangepast zijn aan je behoeftes. Hij verbetert je fouten en geeft je individuele feedback.

Een praktijkgerichte voorbereiding op de schriftelijke test

Elke sessie krijg je de mogelijkheid om mails en rapporten te schrijven met je coach. Je schrijft over de onderwerpen die vaak gebruikt  worden tijdens de schriftelijke testen van Selor.  Na elke schrijfoefening  krijg je feedback over je verbeterpunten om je slaagkansen te vergroten.

Leren met een oefenpartner

Als je inschrijft voor deze coaching dan ben je bereid om regelmatig te oefenen met een Franstalige oefenpartner. Je kan een oefenpartner vinden op je werkplek of op  onze talenwebsite Patatifed.be . Op onze website vind je ook tal van praktische tips om efficiënt aan de slag te gaan met je oefenpartner.

Voor wie?

  • Voor iedereen die een schriftelijke taaltest Frans van Selor wil afleggen.
  • Voor iedereen die een taalniveau B1 heeft in het Frans.

Als je niet weet welk taalniveau je hebt in het Frans, dan zullen onze taalopleiders dit evalueren tijdens een online Taaldate. Tijdens deze Taaldate, die 1u30 duurt, analyseer je ook je behoeftes en je doelstellingen.

Bereid je voor

Op de website van Selor vind je een zeer duidelijk overzicht van de verschillende taaltesten.

Kies de taaltest die je wil afleggen.

Je kan de online opleiding  Voorbereiding op de mondelinge en schriftelijke test Frans van Selor  op de e-Campus al eens bekijken.  Je vindt er informatie over de taaltesten van Selor, tips om je doeltreffend voor te bereiden en hulpmiddelen die nuttig zijn om grammaticaregels in te oefenen en je woordenschat uit te breiden.

Op het programma

  • Tijdens de eerste sessie krijg je uitleg over de inhoud van de schriftelijke test in functie van het artikel dat je wil afleggen.
  • Tijdens elke sessie oefen je om mails en rapporten te schrijven. De coach geeft aan wat je sterke punten en verbeterpunten zijn in functie van de evaluatiecriteria van Selor. Hij toont je ook hoe je online hulpmiddelen kan gebruiken: schrijftips, woordenlijstjes  maken, nieuwe woordenschat memoriseren, oefeningen met autocorrectie… Hij stelt je grammaticale hulpmiddelen voor zodat je zelf je fouten kan verbeteren.
  • Tijdens de laatste sessie krijg je feedback van je coach over je sterke punten en je verbeterpunten om mails en rapporten te schrijven.