Selor - Voorbereiding op de mondelinge en schriftelijke test Frans online

Je wil een taaltest Frans van Selor afleggen. In deze online opleiding krijg je informatie over de verschillende artikels van Selor en tips om je voor te bereiden op de mondelinge en schriftelijke test Frans. Je vindt er ook tools om je woordenschat uit te breiden en grammaticale hulpmiddelen om je efficiënt voor te bereiden op de testen.

Pluspunten

Gedetailleerde informatie over de taaltesten van Selor

Je vindt alle informatie over de verschillende artikels van Selor en de evaluatiecriteria van Selor.

Je kan oefenen met de vragen en de onderwerpen die vaak gesteld en gevraagd worden door de jury van Selor tijdens de mondelinge en schriftelijke test. 

Zelfstandig leren

Je werkt op je eigen ritme. Neem de tijd die je nodig hebt om je efficiënt voor te bereiden op de testen. Je plant zelf wanneer je leert. Je kiest zelf de tools en hulpmiddelen in functie van je behoeftes.

Voor wie?

Voor iedereen die een mondelinge of schriftelijke test Frans van Selor wil afleggen.

Op het programma

Deze online opleiding is onderverdeeld in 3 rubrieken die je voorbereiden op de mondelinge en schriftelijke test van Selor.

Ontdek meer over de taaltesten van Selor en bereid je voor 

Lees de informatie over de taaltesten van Selor en bekijk ook de tips en tools om je goed te kunnen voorbereiden op de testen. Je kan bovendien de vragen afdrukken die vaak gesteld worden door de jury van Selor tijdens de mondelingen en schriftelijke test om te oefenen.

Oefen je grammatica

We stellen je enkele nuttige websites voor waar je alle grammaticaregels terugvindt, waar je online-oefeningen kan maken, waar je de vervoeging van de werkwoorden kan oefenen…

Breid je woordenschat uit

Je krijgt een selectie van de beste websites die tools aanbieden waarmee je je woordenschat kan uitbreiden en memoriseren : een woordenboek, een synoniemenwoordenboek, een overhoorprogramma, advies en tips van Patatifed.be.

Meer lezen

Bezoek de website van Selor voor meer informatie over de verschillende taaltesten.

Praktische info

De opleiding is vrij toegankelijk :     

> meld je aan op ecampus.ofoifa.be  

> Open opleidingen > Selor – Voorbereiding op de mondelinge en schriftelijke test Frans

Je PC moet beschikken over Google chrome, Firefox of Internet Explorer versie 11.

Contact

Code :
STLINSELOXNW