Onderhandelen in het Engels

Je moet vaak in het Engels communiceren met buitenlandse gesprekpartners. Je moet onderhandelen in het Engels in een internationale omgeving. Je wil de specifieke woordenschat die in internationale onderhandelingen gebruikt wordt, begrijpen en gebruiken om vlotter te kunnen onderhandelen in het Engels. Volg dan deze opleiding van 6 sessies van 1u30.

Pluspunten

Een opleiding aangepast aan je behoeften

Jij bepaalt samen met de hulp van de opleider de inhoud van de opleiding in functie van je behoeften en je doelstellingen.

Je kiest activiteiten in functie van je doelstellingen: onderhandelingstechnieken toepassen in het Engels, bemiddelen, argumenteren, een voorstel doen in het Engels… Je oefent in duo’s of in kleine groepjes.

Een opleiding die je autonomie stimuleert

Je ontwikkelt leerstrategieën in functie van je doelstellingen die je inzet om ook op je werkplek te oefenen. Je gebruikt tools en hulpmiddelen om buiten de klas te blijven leren, alleen of met je team.

Voor wie?
  • Voor iedereen die in het Engels moet onderhandelen in een internationale omgeving
  • Voor iedereen die de specifieke woordenschat die in internationale onderhandelingen gebruikt wordt, wil begrijpen en gebruiken om vlotter te kunnen onderhandelen in het Engels
  • Voor iedereen die een taalniveau B1 heeft in het Engels

Als je niet weet welk taalniveau je hebt in het Engels, dan zullen onze taalopleiders  dit evalueren tijdens een Taaldate. Tijdens deze Taaldate, die drie uur duurt, zal je ook analyseren wat je behoeften en je doelstellingen zijn.

Voorkennis

Je hebt minimum een taalniveau B1 in het Engels.

Als je niet weet welk taalniveau je hebt in het Engels, dan zullen onze taalopleiders dit evalueren tijdens een Taaldate. Tijdens deze Taaldate, die drie uur duurt, zal je ook analyseren wat je behoeften en je doelstellingen zijn.

Bereid je voor

Wil je alvast woordenschat herhalen of bijleren dan kan je WRTS eens proberen: een programma dat je overhoort.  Je maakt zelf je eigen woordenlijstjes en aan de hand van meerkeuzevragen en reactiespelletjes leer je de nieuwe woorden onthouden. Je kan ook de uitspraak van de woorden in het Engels beluisteren en zo je eigen uitspraak verbeteren.

Op het programma
  • Tijdens de eerste les bepaal  je samen met de opleider wat je leerdoelstellingen zijn: onderhandelingstechnieken toepassen in het Engels, bemiddelen, argumenteren, een voorstel doen in het Engels…
  • Gedurende de hele opleiding werk je in kleine groepjes in functie van je specifieke doelstellingen. De activiteiten zijn taakgericht en interactief : een buitenlandse gesprekspartner begroeten en voorstellen, woordenschat en sleutelzinnen inoefenen om onderhandelingen te voeren, de ideeën van je gesprekspartner herformuleren…
  • De opleider toont je tools en hulpmiddelen om ook buiten de sessies te blijven oefenen, thuis of op je werkplek, alleen of met je collega’s.

Praktische info

Duur: 1u30 per week gedurende 6 weken 

Online

Groep van 6 deelnemers

 

Contact

Code :
STLINENNEXBT