Illustration e-procurement -afbeelding

Het beheer van een overeenkomst voor het toekomstige e-procurement platform

Vanaf 2023 zal een nieuw e-Procurement platform stapsgewijs het huidige e-Procurement platform vervangen. Overeenkomsten zullen vanaf 2023 dan ook niet meer op het oude platform kunnen worden aangemaakt. In deze opleiding ontdekken we samen met de gebruikers hoe overeenkomsten en catalogi op het nieuwe platform kunnen worden opgemaakt.

Pluspunten

Deze opleiding begeleidt gebruikers die de overstap moeten maken naar het nieuwe e-Procurement platform om hun overeenkomsten aan te maken. Ook nieuwe gebruikers kunnen het platform leren gebruiken. 

Je leert al doende aan de hand van een demonstratieversie van het nieuwe platform. Stap voor stap leer je het nieuwe platform kennen en zal je dit platform na de opleiding ook vlot kunnen gebruiken. 

Voor wie ?

De opleiding richt zich enkel tot ambtenaren die op dit moment reeds overeenkomsten beheren in e-Catalogue of gebruikers die dit in een nabije toekomst zullen doen. 

Deze opleiding spitst zich enkel toe op de functionaliteiten bestemd voor de groep mensen die overeenkomsten beheren. We willen dan ook vragen om enkel in te schrijven als je aan deze vereisten voldoet. 

Op het programma

  • Een totaalbeeld van het nieuwe e-Procurement platform  
  • De gebruikersrollen op het nieuwe platform   
  • Registreren en toegang verkrijgen tot de organisatie 
  • Aanmaken en beheren van een overeenkomst 
  • Beheren van de toegang tot een overeenkomst 
  • Aanmaken en beheren van een catalogus  
  • De toegang van een catalogus beheren 

Tijdens de opleiding zal worden aangegeven hoe bovenstaande data op de meest kwalitatieve manier kunnen worden verwerkt.  

Je krijgt telkens concrete voorbeelden en kleine oefeningen.  

Je maakt de oefeningen in een demonstratieversie van het platform.