Boost je Nederlands! *

Je wil graag meer Nederlands oefenen maar je hebt niet veel tijd en je weet ook niet goed hoe je dit moet aanpakken. Neem dan deel aan onze tweetalige groepscoaching van anderhalf uur! Je ontdekt gerichte activiteiten om Frans te oefenen met je team. Je test online applicaties en hulpmiddelen uit en je neemt deel aan taalspelletjes.

Pluspunten

Een praktijkgerichte en ludieke boost

Met de hulp van 2 animatoren test je tweetalige activiteiten en spelletjes uit. Je bent op de juiste plaats om je Nederlands een extra boost te geven: de setting is informeel en praktijkgericht.

Voor wie?

Voor iedereen die zijn Nederlands een extra boost wil geven

  • Voor iedereen die praktijkgericht en op een ludieke manier wil oefenen
  • Voor iedereen die in een tweetalige omgeving werkt of zal werken
  • Voor wie geen tijd heeft om een klassikale opleiding te volgen
Bereid je voor

Wij hebben de talenwebsite Patatifed.be ontwikkeld. Bezoek onze website Patatifed en test alvast enkele activiteiten uit. Je kan ze tijdens de coaching bespreken met je animatoren.

Op het programma
  • Je ontdekt concrete en gerichte activiteiten om talen te oefenen op je werkplek, alleen, met je team of met je oefenpartner. Je krijgt geschikt materiaal mee om dagelijks te oefenen: tweetalige placemats, affiches met beleefdheidsformules, een lijstje met formules om naast je telefoon te leggen…
  • Je test taalspelletjes uit en de kaartspellen die ontwikkeld zijn door het team van Patatifed. Op het einde van de coaching mag je een kaartspel dat je leuk vond, uitkiezen en meenemen om met je team te spelen of met  je oefenpartner.
  • Je ontdekt en test online hulpmiddelen uit om grammatica te oefenen, om nieuwe woordenschat te memoriseren, om te vertalen…
    • Er zijn tablets ter beschikking zodat je de beste applicaties om talen te leren zelf kan uittesten.
  • Op het einde van de coaching plan je zelf je oefentraject: welke activiteiten zal je inplannen na deze coaching om Nederlands te oefenen?
  • Je gaat naar huis met een concrete en duidelijke planning.

Praktische info

Duur: 1u30 in My Language Space in WTC III

Keer terug naar de startpagina “Nederlands” om je in te schrijven.

Contact

secretary@bosa.fgov.be

 02 740 73 48

Code :
STLIN