08.12.2016

Voor OFO-opleiders: Trainers’ Day? Trainers’ Gala!

Op donderdag 8 december 2016 komen alle OFO-opleiders opnieuw samen om elkaar beter te leren kennen, uit te wisselen en bij te praten. De laatste Trainers’ Day dateert alweer van 2 jaar geleden. Ondertussen werden de laatste gecertificeerde opleidingen gegeven en organiseerden we samen met onze opleiders een pák andere leeractiviteiten. Hoog tijd dus voor een feestelijke editie van Trainers’ Day en om onze opleiders eens in de bloemetjes te zetten. Hoog tijd voor een Trainers’ Gala!

 

 

 

 

Op het programma

 

16.00 - 16.30 uur: ontvangst met "walk of fame"

 

16.30 – 16.50 uur : welkomstwoord door Sandra Schillemans, directeur-generaal van het OFO

 

17.00 – 18.00 uur: een kortfilm naar keuze

 
“The ten commandments”

Tien aandachtspunten om opleidingsopportuniteiten te vinden en om een juiste offerte in te dienen!

 

« The neverending story »

Samen gaan we op zoek naar de magische kracht van storytelling. Wat is storytelling?  Hoe kan ik daar als opleider mee aan de slag? We gaan vraag uit de weg en geen uitdaging is ons te groot. Een adembenemende kennismaking met een tool voor opleiders die op zoek zijn naar een neverending leereffect!

 

“The King’s speech”

Je stem is het verlengde van wie je bent: het resultaat van hoe je ademt, van de mate waarin je jezelf kan ontspannen, van je emoties van het moment ... In deze workshop leer je geluid produceren met slechts een zuchtje lucht. We bekijken het ganse proces van in- tot uitademen om tot een krachtige, onvermoeibare stem te komen. We verkennen de verschillende stemmodulaties om ongekende klankkleuren te ontdekken, die je als opleider zeker van pas komen voor een breed publiek!

 

« The fifth element »

Als opleider zet je meer en meer technologie in om het leerproces van je deelnemers te ondersteunen. Samen verkennen we de didactische mogelijkheden van tablets. Hoe kan je ze inzetten? Welke leermethodes kan je ermee ondersteunen? Welke zijn de meest interessante didactische apps? Als opleiding bestaat uit een opleider, deelnemers, inhoud en didactiek dan is technologie misschien wel… the fifth element!

 

18.00 – 19.30 uur: walking dinner

 

Praktisch

  • Donderdag 8 december
  • Van 17.00 tot 19.30 uur
  • Bij het OFO, WTC III,
  • Op de tweede verdieping

 

Deelnemen: only VIP’s on the guest list

Alle OFO-opleiders kregen een persoonlijke VIP uitnodiging per mail.

Geef je opleiding bij het OFO maar kreeg je geen uitnodiging? Stuur een mail naar trainerinfo@ofoifa.fgov.be en we bezorgen je zo snel mogelijk een uitnodiging via mail.

 

Contact

Heb je vragen over Trainers’ Day of over deze Gala-editie?  Stuur een mailtje naar trainerinfo@ofoifa.fgov.be